FI / EN
X
X

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Maksaminen


Tuotteet maksetaan käyttämällä tarjottujen pankkien verkkopankkipalveluita tai luottokortilla.

Ikäraja


Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

Asiakkuus


Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Työpaikka ja/tai asiakkaan oma nimi, lähiosoite tai työosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely


Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso rekisteriseloste

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta.

Toimituskulut

Kaikkiin julkaisujen tilauksiin lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät julkaisun painon ja vastaanottajan sijaintimaan mukaan.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.grafia.fi.

Yleistä toimituksista

Grafia ry ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Grafia ry pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Grafia ry:n verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Grafia ry:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Grafia ry:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Grafia ry toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.