FI / EN
X
X

Hae Grafian jäseneksi

Hae Grafian jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake. Hakemuksesi käsitellään Grafian hallituksessa. Saat sähköpostitse tiedon jäsenyytesi hyväksymisestä. Huomaathan, että hakemukseen tulee liittää työnäytteitä (ei koske juniorijäsenyyttä). Opiskelija, muistathan lisätä opiskelupaikkasi kohtaan 5. Huom! Täytäthän kaikki kohdat - lomake ei herjaa tyhjiksi jätetyistä kohdista, mutta ei myöskään lähety. Juniorijäseneksi hakiessa voit merkitä työnäytteisiin viivan päästäksesi eteenpäin. 

Jäseneksi hyväksyttyjen tiedot siirretään jäsenrekisteriin. * Tähdellä merkityt kentät näkyvät Grafian kotisivujen Tekijät-sivulla.

1. Hakemus
2. Henkilötiedot
3. Yhteystiedot
4. Työpaikan tiedot Täytä vain, jos haluat Grafia-postin työpaikallesi.
5. Muut ammatilliset tiedot
6. Linkit.* Lisää linkit työnäytteisiin (esim. kotisivut, Behance, Cargo). Mikäli sinulla ei ole nettiportfoliota tai kotisivuja, voit lisätä työnäytteet pdf:nä.
7. Työnäytteet
8. Tekijät-sivu Tekijät-sivu on visuaalisen viestinnän ammattilaisten ja asiakkaiden kohtaamispaikka. Palvelussa esitellään Grafian ammattilaisia kuvittajista mainonnan suunnittelijoihin, digimedian osaajista graafisiin suunnittelijoihin.