FI / EN
X
X

Hae Grafian jäseneksi

Hae Grafian jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake. Hakemuksesi käsitellään Grafian hallituksessa. Saat sähköpostitse tiedon jäsenyytesi hyväksymisestä.  Jäseneksi hyväksyttyjen tiedot siirretään jäsenrekisteriin.

Huom! Täytäthän kaikki kohdat. Hakemukseen tulee liittää työnäytteitä. Juniorijäseneksi hakiessa voit merkitä työnäytteisiin viivan päästäksesi eteenpäin. Opiskelija, muistathan lisätä opiskelupaikkasi kohtaan 5.

* Tähdellä merkityt kentät näkyvät Grafian kotisivujen Tekijät-sivulla.

1. Hakemus
2. Henkilötiedot
3. Yhteystiedot
4. Työpaikan tiedot Kentät valinnaisia. Täytä vain, jos haluat Grafia-postin työpaikallesi.
5. Muut ammatilliset tiedot
6. Linkit.* Lisää linkit työnäytteisiin (esim. kotisivut, Behance, Cargo). Mikäli sinulla ei ole nettiportfoliota tai kotisivuja, voit lisätä työnäytteet pdf:nä, merkitse tällöin ensimmäiseen linkkiin viiva päästäksesi eteenpäin.
7. Työnäytteet Työnäytteet ovat pakollisia. Tiedostojen maksimikoko on 2mb. Hyväksyttäviä tiedostomuotoja ovat jpg, jpeg, png, gif ja pdf. PDF-tiedostoja ei näytetä Tekijät-sivulla. Juniorijäseneksi hakiessa voit merkitä työnäytteisiin viivan päästäksesi eteenpäin.
8. Tekijät-sivu Tekijät-sivu on visuaalisen viestinnän ammattilaisten ja asiakkaiden kohtaamispaikka. Palvelussa esitellään Grafian ammattilaisia kuvittajista mainonnan suunnittelijoihin, digimedian osaajista graafisiin suunnittelijoihin. Tähdellä merkityt kentät näkyvät Tekijät-sivulla.