FI / EN
X
X

Vuoden Huiput -shortlista

Vuoden Huiput 9.3.2017

Luovan suunnittelun Vuoden Huiput 2016 -kilpailun shortlista julkistettiin Vuoden Huiput -festivaaleilla. Ensikertaa järjestettävillä festivaaleilla sarjojen puheenjohtajat valottavat palkitsemisperusteita.

Parasta suomalaista markkinointiviestintää ja muotoilua etsivän Vuoden Huiput 2016 -kilpailun shortlistalla on kaikkiaan 147 työtä. Shortlistalla työt ovat satunnaisessa järjestyksessä ja sieltä löytyvät kaikki myöhemmin gaalassa palkittavat sekä vuosikirjaan valitut työt. Kaikkiaan mukana on 83 vuosikirjatöitä, 46 Hopeahuippua ja 15 Kultahuippua sekä 4 erikoispalkintoa.

Kultahuipuista äänestetään suljetulla lippuäänestyksellä, joten niiden saajat selviävät tuomareillekin vasta gaalassa. Kultahuipuista ylituomari Sanna Mander valitsee koko kilpailun parhaan, Grand Prix -palkinnon saavan työn. Palkinnot julkistetaan ja jaetaan Vuoden Huiput 2016 -gaalassa 27.4.2017 Tapahtumakeskus Telakassa Hernesaaressa. Gaalaliput tulevat myyntiin Grafian verkkokauppaan maaliskuussa.

Vuoden Huiput 2016 -kilpailuun lähetettiin 909 kilpailutyötä. Määrä kasvoi viime vuodesta 59:llä. Tuomaristo valitsi kilpailun parhaimmiston helmikuun alussa. Vuoden Huiput -kilpailua on kehitetty ja samalla myös shortlista on saanut uuden muodon: listalla on mukana myös töiden kuvat ja esittelyt.

 Tutustu shortlistaan!

X Sulje